ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ!

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ

Το LA STREGA άνοιξε τις πόρτες του για πρώτη φορά στο κοινό του Παλαιού Φαλήρου στην οδό Άρεως, τον Ιούλιο του 1993. Για όσους το θυμούνται, ήταν ένα μικρό μαγαζί που εξυπηρετούσε μόνο παραδόσεις.

Το 1997 μεταφέρθηκε στην Λ. Ποσειδώνος 31, δίνοντας την δυνατότητα να μπορούν να καθίσουν οι πελάτες και να απολαύσουν το γεύμα τους.

Οι μερίδες της Ιταλο-Αμερικάνικης κουζίνας ήταν τεράστιες, αυθεντικά κλασικές, θυμίζοντας τις Κυριακάτικες επισκέψεις στη γιαγιά. Έτσι η αποδοχή ήταν αστραπιαία και οι πελάτες κάποιες μέρες περίμεναν ώρες για να τους δοθεί η ευκαιρία να γευματίσουν στο ζεστό οικογενειακό περιβάλλον.

Με πολλές δοκιμές και προσπάθειες, οι σεφ του μικρού αυτού εστιατορίου, γιόρτασαν τη γέννηση πολλών πιάτων με την υπογραφή LA STREGA.

Η επιτυχία έφερε και ένα δεύτερο εστιατόριο το 2010, στην Γλυφάδα αυτή τη φορά και 3 χρόνια μετά, το μικρό κατάστημα του Παλαιού Φαλήρου μεταφέρθηκε σε έναν μεγαλύτερο χώρο, στην Νέα Σμύρνη.

Η ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΜΑΣ

Από το μικρό παραλιακό εστιατόριο που έπινες κιάντι με τον πρώτο σου έρωτα, στη Γλυφάδα που δοκιμάζεις φρεσκοζυμωμένες πάστες και δροσερές σαλάτες, μέχρι τα ατελείωτα Κυριακάτικα γεύματα με black angus μπέργκερς και χειροποίητα γλυκά στη Νέα Σμύρνη, τα LA STREGA είναι γεμάτα εμπειρίες και αισθήσεις, σαν τα φιλμς του Μάρτιν Σκορτσέζε.

Στα LA STREGA έχουμε μια μόνο επιδίωξη, κάθε πελάτης να αισθάνεται ξεχωριστός. Είτε γιορτάζοντας κάποια ειδική περίπτωση, είτε ένα απλό οικογενειακό γεύμα, οι πελάτες μας αισθάνονται άνετα να γελάσουν, να εκφραστούν, να χαλαρώσουν.
Το προσωπικό μας είναι ξεχωριστό επίσης και γνωρίζουμε ότι έχει μερίδιο στην επιτυχία του LA STREGA, βάζοντας το «εμείς» πάνω από το «εγώ».

Με «οδηγό» την Διεθνή μοντέρνα κουζίνα προσπαθούμε να δημιουργούμε γεύσεις μοναδικές -σερβιρισμένες σε μεγάλες και απολαυστικές μερίδες – έτσι ώστε κάθε επίσκεψή σας να είναι ένα ανεπανάληπτο γευστικό ταξίδι …